Over bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker

Bouwbedrijf Vromans is een flexibele en meedenkende partner in uw bouwproject. Wij houden rekening met uw wensen en denken graag mee. Wij adviseren u graag maar er is zeker ruimte voor uw eigen inbreng.

Ervaring

Bouwbedrijf Vromans is opgericht in 2002 onder de naam Bouwbedrijf Vrobi. Het bouw- en aannemingsbedrijf is gestart door Tinie en Thijs Vromans, vader en zoon. Vader Tinie had al jaren ervaring als aannemer en Thijs heeft ervaring opgedaan bij diverse bouwbedrijven in de regio. Thijs heeft de bouw dan ook met de pap lepel in gegoten gekregen.

Vanaf 2008 heeft Thijs het bedrijf zelfstandig voortgezet onder de huidige naam, Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker. Door de jaren heen heeft Thijs een mooi team waarmee hij allerlei bouwprojecten heeft gerealiseerd. Vele nieuwbouw projecten, verbouwingen en renovaties zijn reeds opgeleverd. Maar ook bedrijfs- en winkelpanden komen steeds vaker aanbod.

Samen met u bouwen

Thijs vindt uw mening en ideeën belangrijk, het is uw bouw dus u moet er zich thuis voelen. Hij kijkt graag samen met u naar de plannen om waar nodig te kunnen adviseren zodat er een mooi project uitkomt.

Meebouwen

Wilt u graag zelf ook de handen uit de mouwen steken tijdens de bouw? Of heeft u een bevriende timmerman? Bij bouwbedrijf Vromans is er altijd ruimte om te kijken wanneer en hoe dat het beste gedaan kan worden. Naast dat het de kosten kan drukken is het ook leuk om aan uw eigen bouwproject mee te kunnen werken.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.